Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 12. 2022. 09:14 18

Đilas: Miloš Jovanović ponizio i uvredio sve žene

Jedna od najskandaloznijih političkih izjava prema jednoj ženi, novinarki, izrečena je juče u Skupštini Srbije od strane predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića. Iz najvažnije institucije u Srbiji se od strane predsednika političke stranke, i što je još tragičnije, profesora Pravnog fakulteta, šalje poruka prezira prema ženama. Zbog ovakvih reči upućenih novinarki N1 Emini Kovačević danas se svaka devojka, žena u Srbiji može osetiti poniženo i uvređeno - izjavio je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

- Novinarke i novinari N1 i Nova S često su izloženi napadima od strane vlasti, što dovodi do toga da je ugrožena i njihova bezbednost. Ovoga puta jedan od najstrašnijih napada dolazi od lidera opozicione stranke. Ali, ovo nije pitanje pozicije i opozicije, ovo je pitanje poštovanja žena kao naših majki, sestara, supruga, ćerki.

Nadam se da će ova izjava Miloša Jovanovića izazvati osudu svih civilizovanih ljudi u Srbiji i duboko verujem da samo izvinjenje u ovom slučaju ne može biti dovoljno - izjavio je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati