Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 12. 2022. 11:32 83

Pinkov analitičar: Lajčak i ostali su klečali Vučiću da ode u Tiranu (VIDEO)

U moru hvalospeva koje svakodnevno viđamo na nacionalnim frekvencija, posebno se izdvajaju reči hvale Boža Spasića, bivšeg pripadnika Službe državne bezbednosti, koji je redovna postava ispirača mozgova na Pinku. Spasić je, u želji da se što više dodvori predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, otišao toliko daleko da je istakao kako su evropski zvaničnici klečali pred Vučićem, ne bi li došao na Samit u Tiranu!

- Mi imamo situaciju: "Neću da idem u Tiranu". Ali kada su počeli da kleče Lajčak i ostali: "Dođi, jer bez tebe Tirana ne postoji...". Vučić je toliki lider u svetu, a posebno na Balkanu da ja mislim da bi to bio skup kao na pijaci da on nije otišao. To su neke stvari koje moraju naši građani da znaju, mislim da velika većina ljudi to zna - istakao je Spasić na Pinku.

Pink je sa svojim "analitičarima" otišao u toliki apsurd da im ni najbliža rodbina više ne veruje. Kamo lepe sreće da je Srbija toliko bitna država, pa da evropski zvaničnici poput Lajčaka kleče pred Vučićem da dođe na samit za koji je rekao da neće otići.
Jasno je u kakvom je položaju Srbija, ali u želji da se zaštiti vlast i njen rejting, spin majstori sa Pinka prilično preteruju u svojim izmišljotinama.

Više ne postoji izjava sa režimskih medija koja će demokratsku javnost začuditi, jer je su građani Srbije postali "Alisa u zemlji čuda".

Podsetimo, nezadovoljan odnosom zapadnih političara prema situaciji sa Kosovom i Metohijom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da neće otići na EU i Zapadnog Balkana, ali se na kraju ipak odlučio da ode, jer je, kako je istakao, to od ogromne važnosti za Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 83

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati