Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 12. 2022. 13:52 26

Šarović: Evo rezultata Vučićeve pobede na Kosovu

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj obelodanio je krajem novembra da su delegacije Beograda i Prištini postigle dogovor oko tablica, čime bi trebalo da se izbegne dalje eskalacija sukoba dve strane. Tabloidi bliski vlasti su, a kako drugačije, sve predstavili kao "veliku pobedu Aleksandra Vučića i njegove politike". Ali, da li je baš tako?

Celu priču je demaskirao Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, Vera, Nada, koji je na Tviteru priložio dokumenta i objasnio kako ta "pobeda" u praksi izgleda.

- Evo rezultata Vučićeve pobede u Briselu! Vlada Srbije donela je uredbu po kojoj više neće izdavati nove registracione nalepnice za vozila sa KM, PR, PZ, PE, GL, ĐA i UR tablicama, niti će izdavati nove tablice - napisao je Šarović na Tviteru i podvukao:- Novi krug pakla čeka sve one koji u ovome učestvuju ili o ovome ćute - istakao je lider pokreta Ljubav, Vera, Nada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati