Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 12. 2022. 07:58 48

Vračevi tvrde da će da otruju Vučića?! I to na Pinku (VIDEO)

Jutarnji program na TV Pink izborom gostiju i tema prevazilazi sve granice apsurda. U emisiji u kojoj se govorilo o tome kako su vračevi krivi za poraze srpskih fudbalera na Mundijalu u Kataru, vračevi su optuženi za još gori i zlokobniji plan. Verovali ili ne, prema navodima jednog od gostiju Pinka, vračevi se spremaju da otruju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Ja molim šefa države da ne ide u Albaniju, da pošalje nekog drugoga. Ne zbog neprijatnosti, protesta i svega toga i poniženja. Nego upravo varijanta što mu spremaju magijske stvari koje utiču na njegovo zdravlje. Ja sada upućujem predsedniku Srbije javno apel da se kloni šta kaže Varhelji da će ići ili ne. Srbija je više puta ponižena, ne samo u ovoj igri sa Švajcarcima po drugi put, svesno preko magijskih struktura, jer su naši igrači izgubili dve stvari: izgubili su energiju samopouzdanja i izgubili su snagu u nogama, snagu u sebi - rekao je Tomislav Kresović, publicista i teoretičar zavera, i dodao:
- A ovo što se priprema na političkoj sceni jeste da kad znaju ko je vodeći na političkoj sceni, onda stimulišu energije... Strelice se upućuju i prema rukovodstvima pojedinjenih država kad treba da se odluče moćne stvari. I Neđa (Nedeljko Dražić prim. nov.) jako zna. On je jedno vreme lečio i Slobodana Miloševića i druge od drugih stvari i neke druge svetske državnike... Predsedniku Vučiću je objektivno zdravlje i život u opasnosti u narednih par meseci. Ne od političkih stvari, nego od trovanja i od parapsiholoških aktivnosti. Zato mora da ima pored sebe ozbiljnog parapsihologa u vremenima i situacijama koje će odlučivati od mnogim pitanjima, a sve se štimuje do marta iduće godine.

Inače, Tomislav Kresović, gospodin koji je izrekao ovu ekskluzivu na Pinku je jednom prilikom istakao kako "političari sa čipom u mozgu vladaju nad nama". To govori o njegovom kredibilitetu i o kakvoj se zapravo osobi radi.
Ono što je nejasno iz njegove nadahnute besede jeste ko se prema da truje predsednika Srbije i da nad njim vrši "parapsihološke aktivnosti"? Da li su to kamerunski, afrički vračevi ili albanski, s obzirom na to da se Vučiću savetuje da izbegne odlazak u Tiranu?

Šalu na stranu, da nije tužno bilo bi smešno. Izgleda da su vračevi najveći neprijatelji Srbije.

Podsetimo, u istoj ovoj emisiji Nedeljko Dražić, šaman po zanimanju, istakao je kako su vračevi ti koji su krivi za debakl "orlova" u Kamerunu i da su plaćeni čak 10 miliona dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati