Društvo i ekonomija

Aleksandra Ćurčić

15. 11. 2022. 20:48 27

Modna ikona jesen-zima Čečenija 2022.

Koko Šanel je izvela revoluciju u modnoj industriji svojom čuvenom malom crnom haljinom koja je postala simbol žena sa stilom.

Bilo je pitanje dana kada će naš predsednik da promoviše odeću koja će biti zaštitni znak svakog političara koji drži do sebe i koga drže oni koji ne drže do sebe.

Poznat kao čovek mira i stabilnosti poslednjih dana se sastaje samo sa svetskim političarima koje odlikuje miroljubivost i humanost poput iranskog predsednika ili savetnika čečenskog vođe Kadirova.  Pomenuti savetnik mu je poklonio ogrtač od životinjske dlake i kapu koji se savršeno uklapaju i naš predsednik tako odeven čini mešavinu hrabrog vojskovođe iz drevnih vremena i mudraca iz azijskih stepa. 

Kakva šteta što ovakav poklon nije stigao pre na Andrićev venac!

Svako predsednikovo istorijsko obraćanje na dnevnom nivou bi bilo uklesano u našu memoriju!

Ne bi bilo nevernih Toma koji sumnjaju da ćemo od Kineza uvoziti leteće automobile, da nećemo smanjivati penzije, da perači prozora padaju kao januarski sneg u Americi da je te rečenice izgovorio u belom ogrtaču, sa čarobnom kapom.Zaista bi zavladalo zlatno doba, jer kad je strašilo poverovalo čarobnjaku iz Oza da ima pamet, kada je kukavički lav poverovao da ima hrabrost, a limeni čovek da ima srce poverovali bi i mi čarobnjaku iz Čečenije da nam je bolje nego ikad, da imamo slobodu, miran san i budućnost za svu našu decu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati