Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 11. 2022. 16:00 4

EON postaje još bolji: Aplikacije i igrice od sada u okviru EON platforme

SBB kompanija saopštila je danas da najpopularnija TV platforma u Jugoistočnoj Evropi – EON koja svaki TV pretvara u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice, Video klub sa preko 23.000 naslova, vraćanje omiljenih TV sadržaja do 7 dana unazad, poseban prostor za decu EON Kids - postaje još bolja!

 EON Aplikacije i igre. Korak dalje.

Višestruko nagrađivana TV platforma sada u okviru interfejsa na EON Smart Box-u ima novu sekciju "Aplikacije i igre" (Apps&Games). SBB korisnicima od danas su svi zabavni sadržaji dostupni u svega nekoliko klikova, video igre i aplikacje sa Google Play Store-a, kao što su YouTube, HBO Max, TIDAL, Da Vinchi i mnoge drugi sada su dostupni u okviru istoimene sekcije.

- Naša misija oduvek je bila da korisnicima pružimo inovativne usluge vrhunskog kvaliteta. Već 20 godina imamo privilegiju da menjamo i unapređujemo način na koji se ljudi zabavljaju. Verujemo da je ovo unapređenje EON platforme samo još jedan od koraka na tom putu - rekla je Jela Krivokapić, menadžerka za odnose s javnošću SBB kompanije.EON TV platforma, koju je razvio United Cloud, inovativni centar United Grupe, dostupna je na tržištu Srbije već pet godina, a sada i na tržištu od 40 miliona ljudi! EON je napravio revoluciju na tržištu televizije, a uz dalji razvoj i personalizaciju sadržaja prema navikama svakog člana porodice promenio je način na koji gledamo televiziju.

- Jer, EON Smart Box je zaista pametan. Svaki TV pretvara u Smart TV, a tvoje želje u stvarnost - zaključili su iz SBB kompanije.

EON platforma dostupna je u okviru SBB EON paketa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati