Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 11. 2022. 21:13 39

Vuk Drašković je sad - ISUS?! (VIDEO)

Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković za mnoge borce protiv režima Slobodana Miloševića predstavlja simbol izneverenih očekivanja, a sada je neko ko ide uz skute Srpskoj naprednoj stranci.

Govorio je Drašković u prethodnom periodu sve i svašta, kako su godine prolazile znao je i da menja mišljenja, a sada je aktuelna jedna njegova izjava, za koju se ne može proveriti da li je istinita, već ljudi mogu, ali i ne moraju da veruju na reč Vuku Draškoviću.

Naime, prilikom jednog od gostovanja na Radio-televiziji Srbije voditelj Gorislav Papić je podsetio lidera SPO na jednu njegovu anegdotu iz Njujorku.

- Evo, kratko samo, možda jedna anegdota. Važe prvo veče u Njujorku. Vi izlazite na Petu aveniju, duga kosa, duga brada, crvena košulja, i... - počeo je Papić.

Na njegove reči se nadovezao Drašković.

- Jedna mlada devojka, meleskinja, kleknula je, sklopila je ruke i rekla "Isuse" - rekao je Drašković u pomenutom gostovanju na RTS-u.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati