Društvo i ekonomija

Direktno.rs

03. 10. 2022. 09:52 51

Olivera Zekić na ruci nosi 20.000 evra!

Olivera Zekić, koju je Pink u vesti na svom portalu prekrstio u Zvekić, bljesnula je punim sjajem sinoć u "Hit tvitu". Niz genijalnih izjava, od pravdanja Informera i Dragana Vučićevića za intervju sa silovateljem, do optužbi na račun Dragana Đilasa da je išao u Vašington da se sam nudi, kako je to predsednica nepostojećeg REM-a rekla.

Nije upoznata sa činjenicom koliko je puta Aleksandar Vučić kad je bio opozicjja išao u Vašington, ali zato zna da ga oni tamo ovoga puta nisu uspeli da promene. I naravno, istakla je da je ona srećna zbog toga.

Imala je gospođa Zekić sinoć na Pinku jos razloga za sreću. Recimo jedan od njih je bio nakit koji je nosila na ruci, a koji košta, verovali ili ne, ni manje ni više, nego 20.000 evra!? Bljesnula je je šefica nepostojećeg REM-a svojim izjavama, ali i dvema Cartier narukvicama na desnoj ruci.

Jedna je model Love Bracelet od žutog zlata sa 4 dijamanta koji košta 13.900 evra. Druga je jedan od najnovijih modela koje je Cartier izbacio na tržište, ali je po ceni skromnija - Just un clou Bracelet. Njena cena je "samo" 5.900 evra.

Ima se - može se, kaže naš narod. Ima se od dobre plate u REM-u. Nema odakle drugo jer je to jedino mesto gde gospođa Zekić prima platu.

Može se, jer za platu radi ono što joj režim naloži, pa joj niko ništa ne može. A vi u Pošti i širom Srbije štrajkujte za 10.000 dinara jednokratne pomoći - pa kad je dobijete opet glasajte za one koji će gospođu koja na ruci nosi četvorogodišnji iznos vaših plata postaviti na poziciju na kojoj jeste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 51

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati