Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 09. 2022. 23:05 20

Tepić: Deca se ne smeju uključivati u političke obračune

Bilo je i ranije situacija u kojima su se prozivala deca javnih ličnosti, sećate se da je tu bio sin Dragana Bjelogrlića, pa čak i Vaš sin Olja (Bećković). Ovo je do te mere strašno, deca se obeležavaju u jednoj maloj sredini. Želim kao majka u prvom redu da izrazim divljenje i razumevanje za Jelenu jer ne da na sebe, na svoje dete i zato što ne dozvoljava da se ova situaciju zatrpa za 4,5 dana - istakla je Marinika Tepić, potpredsednica SSP u Utisku nedelje, govoreći o zabrani deci da idu u vrtić u Pećincima jer im roditelji nisu politički podobni.

- Ista sitaucija bila je u Žitorađi, gde je roditelj deteta lajkovao objave opozicije. Lokalni komesar SNS odlučio je da precrta dete sa spiska. Hrabra Martina majka istupila je u javnost, ona je pričala kako Marta svako veče priprema šta će da obuče za vrtić. To je politička odmazda, ništa drugo - dodala je ona i navela da tužilaštvo ovde mora da reaguje.

Tepić je napomenula da veruje kako će pritisak javnosti rezultirati, te da se ni po koju deca ne smeju uključivati u političke obračune.

- Mora da postoji krivična odgovornost, ovo je otvoreno diskriminisanje dece zbog toga što rade njihovi roditelji - podvukla je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP):
Tepić je ponovila  treba da se uključi tužilaštvo, kako bi se utvrdilo ko je nalogodavac.

- Ne mogu da verujem da direktorka ili komisija nema svest o tome šta čini, da je to potpuno naopako u vezi sa onim za šta su se školovali. Važno je da nam kažu ko je njima rekao da to urade, jer je matrica ista. Mi imamo komesarsku podelu SNS, a jedan od najpoznatijih Branko Malović koji je zadužen za Južni Banat i Podunavlje. Oni su gazde jer kod njih dolaze predsednici opština i gradonačelnici. To su partija i bratija... Taj Luki je 2017. bio zadužen za prodavnice, time se bavio, a sada vidimo da je napredovao  - kazala je potpredsednica SSP.

Tepić je podsetila na situaciju da je nakon hapšenja Veljka Belivuka otkriveno da je njegov saradnik Vladimir Grek bio zaposlen u javnom preduzeću u Pančevu.
- On je bio saradnik kriminalne narko grupe, a zaposlio ga je sadašnji gradonačelnik Pančeva koji je bio direktor preduzeća “Higijena”. Kao nagradu dobio je stalno zaposlenje. U tim fazama koje treba da prođu lokalni političari neki se preigraju da zapošljavaju ubice dok naša deca i prijatelji napuštaju zemlju trbuhom za kruhom - naglasila je ona, te navela je ona uradila sve što je mogla, te da “kilogramski materijala” dokaza u tužilaštvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati