Društvo i ekonomija

[ Izvor: Danas ]

02. 09. 2022. 14:45 57

Jutarnji program TV Pinka zabranjen u Crnoj Gori!

Savet Agencije za elektronske medije Crne Gore zabranio je emitovanje programskog sadržaja „Novo jutro“ srpske televizije Pink na šest meseci, a u okviru koje je u subotu emitovan skandalozan programski sadržaj koji se odnosio na avgustovsku tragediju na Cetinju, prenose crnogorski mediji.

Odluka je doneta na današnjoj elektronskoj sednici. Podsetimo, u pomenutom programskom sadržaju televizije Pink, koji je emitovan i u Crnoj Gori, na spekulativan i senzacionalistički način izveštavano je o tragediji na Cetinju, tokom koje je Vuk Borilović ubio 10, a ranio šest sugrađanki i sugrađana, nakon čega je i sam ubijen.

U prvom pokušaju na sednici održanoj u utorak nisu bila prisutna dva člana Saveta.

Današnjoj elektronskoj sednici prisustvovalo je četvoro od pet članova Saveta AEM. Odluku o zabrani emitovanja podržalo je njih troje - Milan Radović, prof. dr Andrijana Nikolić i Edin Koljenović. Uzdržan je bio predsednik Saveta AEM Branko Bošković.

Rajko Todorović nije učestvovao na elektronskoj sednici zbog tehničkih problema.

Podsetimo, u pomenutom programskom sadržaju televizije Pink, koji je emitovan i u Crnoj Gori, na spekulativan i senzacionalistički način izveštavano je o tragediji na Cetinju, tokom koje je Vuk Borilović ubio 10, a ranio šest sugrađanki i sugrađana, nakon čega je i sam ubijen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 57

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati