Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 03. 2022. 07:04 17

Protesti: Režimska TV Hepi izvređala studente (VIDEO)

Režimska Tv Hepi s Milomirom Marićem na čelu, otkako je počela da prima antirežimske goste, potpuno se pogubila. Istina, toliko gluposti i uvreda je već izrečeno na račun osoba mrskih vlasti, ali da voditeljka odredi studentima cenu i izjavi kako bi svako od njih svašta uradio za 1.000 dinara, to još nismo imali!

Da li poučena primerom iz naprednjačkog društva da sve ima cenu, reaguje i dotična voditeljka jutarnjeg programa TV Hepi Aleksandra Brčić?

Ona je odgovarajući prvom na listi za poslanike "Moramo" Aleksandru Jovanoviću Ćuti, na konstataciju da su studenti izlazili na blokade širom Srbije, rekla da im je plaćeno da se pojave na protestima.

- Kaže voditeljka na Hepiju da je studentima plaćeno 1.000 dinara da izađu na proteste protiv Rio Tinta. Meni kao studentu, koji je bio tu, ovo jako vređa inteligenciju. Pozivam sve studente da u nedelju pokažemo: da nismo uspavani, da se ne prodajemo i da zaslužujemo pristojnu Srbiju - poručuje Uroš Obućina, student prava na Tviteru.

On je samo jedan od hiljada uvređenih građana Srbije, naše mladosti, budućnosti koji ne želi da se Srbija i dalje pretvara da je pravna država.

- Uvreda je velika i u najmanju ruku zaslužuje javno izvinjenje dotične osobe i uredništva te televizije. Mogli bi ste ih lako na to naterati. Mislim da će biti dovoljna samo pretnja demonstracijom studentske sile - odgovara mu jedan tviteraš.

Reagujući na ove navode s TV Hepi studentkinja arheologije na beogradskom Filozofskom fakultetu Maša Bogović kaže da je "tužno to što osoba koja radi na nacionalnoj frekvenciji ima tako ružno mišljenje o mladim ljudima".

- Umesto ovakvih izjava, produktivnije bi bilo da podstakne mlade ljude na promene, jer bi mi ipak trebalo da budemo pokretači pozitivne struje - rekla je Bogović za Danas.

Kako god, studenti koji su se sinoć kasno javili našoj redakciji, kažu da će danas održati protest ispred TV Hepi, a da će uskoro objaviti sve detalje. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati