Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 01. 2022. 19:46 17

Lažne najave lažnih medija lažnog atentata

"Bivši šef CIA ruši Vučića", "Osam ubica čekalo Vučića", "Pustili Šešelja da uruše Vučića", "Vučića zoljom hteli da raznesu", "Lov na Vučića"... Ovi su samo neki od naslova koji su se proteklih godina mogli videti u Vučićevom omiljenom tabloidu Informer, koji su sugerisali da su naprednjačkom lideru odbrojani dani. I kao u onoj priči o lažljivom pastiru, koji je vikao "Vuk, vuk, upomoć!", tako i Vučiću više niko ne veruje kada priča da neko sprema atentat na njega. Evo zašto i mi ne verujemo.

Kako da čovek poveruje da bi iko tako milom i dragom čoveku, kojem su otvorena sva vrata u svetu, kojeg sa oduševljenjem dočekuju na svim meridijanima, ugrozio život?!

Kako čovek može da poveruje da neko želi da ukloni čoveka koji zna na hiljade toponima u Srbiji?

Kako da pomislimo da neko želi da ubije osobu kojoj je Tramp lično poklonio penkalo, ključ Bele kuće i dekanter?

Kako da nam padne na pamet da iko želi da likvidira čoveka koji i u pedesetim godinama marljivo studira i uči?

Zar postoji neko ko bi čoveku koji radi 25 sati dnevno oduzeo radost življenja?

Zar čoveku koji prezire godišnje odmore i nedelju kao neradan dan, neko može da uskrati radost rada?

Sećamo se kako je on lepo rekao kako nema prava da uništava živote ljudi više nego što je to predviđeno prvobitnim planovima, a njemu tako brižnom neko metak, da ne poveruje čovek?!

Zar neko da nasrne na čoveka koji je dostojanstveno odbio Angelinu šniclu?

Zar osobi koja toliko voli bake i deke i brine se za njihovo zdravlje i umesto otetog novca im šalje vitamine, može neko da naudi?

Nismo ludi da poverujemo da osobi koja je Srbiji podarila Velju Nevolju, Dijanu Hrkalović, Luku Kebaru, Sandru Božić i ostale naprednjačke perjanice neko može i dlaku sa glave da skine, a kamoli je ubije?

Pa zar osobu u koju se kunu Aca Lukas, Palma, Ceca "srpska majka", Jovana Jeremić, Karići i druge kultne ikone srpske društvene scene, može neko da pošalje na onaj svet?

Ne vređajte nam inteligenciju, zar da na čoveka koji se tako brižno poneo prema svojim političkim očevima, Šešelju i Nikoliću, neko digne ruku?

Kako da iko išta kaže takvoj osobi kojoj su prijatelji Bler, Šreder, Erdogan, Merkelova, Orban, sve odreda istinski prijatelji Srbije i spskog naroda?

Ne, zar neko da atakuje na čoveka koji brani osumnjičene narko-dilere, nemoguće?

Atentat na personu koja ima tako očinski odnos prema novinarima, setimo se samo kako je branio mlađanu Barbaru Životić i Gocu Uzelac od zlih opozicionara, saberite se?!

Da nestane sa lica zemlje osoba koja se majčinski ophodi prema saradnicima, što može da vam posvedoči Drobnjak, Petković, Toma Mona, nemojte nas zafrkavati?!

Na čoveka koji sat vremena čeka da ga primi Putin, a pored njega stoji i na kiši bez kišobrana, ste našli da atakujete, kukavice?!

Gde će im duša da ubiju čoveka koji je potpisao istorijski Briselski sporazum i predao srpske institucije u naručje Prištine?

Zar da puste krv prvom čoveku koji je nakon osam vekova podigao spomenik Stefanu Nemanji?

Eto, to su samo neki od razloga zbog kojih ne možemo da poverujemo da se na Aleksandra Vučića sprema po 5.438. pokušaj atentata, posle kojih se niko nije našao iza rešetaka.

Zato, Vučiću, koliko god puta izmišljao atentate, nećemo zaboraviti ni Krušik, ni Jovanjicu, ni Savamalu, ni helikopter, ni rampu u Doljevcu, ni Olivera Ivanovića, ni sve afere koje ostaju iza tebe. Nema tog "atentata" koji može da pokrije sve afere i nepočinstva aktuelne vlasti i Srpske napredne stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati