Društvo i ekonomija

M. Z.

05. 01. 2022. 11:13 10

Vučiću, za sledeći problem u EPS ti ćeš biti kriv!

Kraj 2021. godine obeležile su havarije na elektroenergetskom sistemu, pa gotovo da nije bilo dana, a da nije došlo do problema u "Kolubari" ili "TENT"-u. Kako niko nije preuzeo odgovornost za te kolapse, Dragoslav Ljubičić, radnik "TENT"-a, istakao je da će za sve buduće probleme biti odgovoran Aleksandar Vučić.

- Predsedniče Vučiću, za sledeći problem u JP EPS ćeš ti biti apsolutno kriv. Samim tim što nisi insistirao na odgovornosti rukovodstva JP EPS za prethodne probleme, abolirao si ih - rekao je Ljubičić, član Glavnog odbora Sindikata rudarstva i energetike "Nezavisnost", a onda je i dodao:

- Ne bih da budem donosilac ružnih vesti, ali sledeći problem će biti sigurno veći i po građane teži - naveo je Ljubičić na Tviteru.

Da podsetimo, Vučić je krajem prošle godine istakao da je Srbija doživela energetski kolaps, posle čega se očekivala smena v. d. direktora EPS-a Milorada Grčića, kome je to v. d. stanje isteklo 2017. godine, ali je, uprkos tome, sve ove godine na čelu Elektroprivrede Srbije.

Vučić je posle silnih pitanja obećao Grčićevu ostavku:

- Grčić čeka da se uspostavi sistem. Računajte kao da je podneo ostavku - naveo je tada Vučić.

Od te izjave, date 17. decembra, prošlo je više od dve nedelje, a umesto uspostavljanja sistema, imali smo eksploziju u Kolubari, požar u TENT-u, skoro svakodnevne havarije...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati