Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 12. 2021. 20:20 32

Ksenija Vučić: Vučić 7 godina upravlja parama Telekoma i RTS-a

Članovi, akitivisti i simpatizeri Srpske napredne stranke ovih dana svim silama brane Aleksandra Vučića od reditelja Gorana Markovića, optužujući ga da želi da strelja predsednika republike. I u toj silnoj odbrani se malo zbune ili zaigraju, pa verovatno kažu, odnosno napišu ono što diskredituje naprednjačkog vođu. Upravo je to uradila Ksenija Vučić, bivša supruga prvog čoveka SNS-a.

Ona je tako, očigledno ne razmišljajući šta će napisati, priznala da je Vučić sedam godina upravljao novcem Telekoma, RTS-a, Filmskog centra... Pa, spektakl!

- Ako zbog nečeg treba streljati Vučića, to je zato što je u proteklih sedam godina Goranu Markoviću (i sličnima) omogućio korišćenje budžetskih para (Filmski centar, Telekom, RTS...) koliko ovaj tokom cele karijere nije video - napisala je Ksenija Vučić na Tviteru pre dva dana.

Na ovu njenu objavu reagovala je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, koja je i sama bila iznenađena javnim priznanjem Ksenije Vučić.

- Tek sada vidim ovo! Ksenija Vučić javno priznala, iz nehata doduše, da njen muž najmanje sedam godina upravlja parama i Telekoma, i RTS-a, i Filmskog centra i tri tačke! - napisala je Tepić i dodala:

- Ali zašto kažete da Vučića treba streljati, Ksenija? Objasnite slobodno, ne plašite se kao nekad! - zaključila je Marinika Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati