Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 12. 2021. 11:45 64

NE ZNAJU GDE JE LEVO Vulin: Ko je mleo blato da sabotira Vučića

Ako se još uvek pitate šta je uzrok energetske krize i nedavne havarije u EPS-u, ministar policije Aleksandar Vulin ima odgovor - neko je mleo blato da sabotira Vučića.

Minpuki je gostujući jutros na Pinku prešao naprednjačku igricu "ko je kriv za haos u EPS-u" i tako sa voditeljkom Jovanom Jeremić diskutovao ko je mleo blato da sabotira vrhovnog vođu.

Vulin je ovom pričom o energetskom državnom udaru ušao u anale SNS bahatosti i izbegavanja odgovornosti. Aludiranjem da je neko namerno mleo blato u Kolubari i tako pokušao da izvrši državni udar, Vulin je glupost odveo čak dalje od izjava premijerke Brnabić koja je prva pomenula "sabotažu".

Sabotaža je bila i kad se kasnilo sa otvaranjem kovid bolnice u Batajnici jer je neko "spalio sklopku", a neko drugi je bio kriv i kad se urušilo Grdeličko brdo, pa pozvana BIA da ispita šta se desilo.

A znaju odlično oni koji traže odgovorne u blatu i sklopkama da se sve uvek dešava zbog bahatosti i (ne)odgovornosti na koju se toliko pozivaju. Znaju i da se desilo zbog predsednika koji se u sve razume i pečenjara na čelu jednog od najvažnijih preduzeća u zemlji, koji ni ne može biti smenjen kako je obećao predsednik, jer mu je v.d. mandat istekao pre tri godine.

Zna i Vulin sve to odlično, ali je lakše narodu podvaliti priču i odgovornost svaliti na nepoznate ljude koji su mleli blato da sabotiraju Vučića. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati