Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 12. 2021. 21:35 25

Božović: Brnabić, ne znaš ništa, sprdaju se s tobom (VIDEO)

Fikus premijerka Ana Brnabić iz dana u dan sve čini ne bi li se što više ušlihtala šefu i opravdala funkciju u Vladi Srbije, ali i Srpskoj naprednoj stranci. Brnabić tako pljuje sve redom, maltene ko god kritikuje Vučića, a čini se da je najdalje otišla prošle nedelje, kada je protest i blokadu saobraćajnica uporedila sa fašizmom. Mnogi su tu njenu izjavu osudili, a poslednji koji je to uradio jeste naš proslavljeni glumac Petar Božović.

On je najpre ukazao na besmisao izjava osobe koja vrši funkciju premijera.

- Brnabić je na visokom položaju, ne bi smela da daje izjave koje svakome daju prostor da se maltene sa tim sprda. To je neozbiljno - počeo je Božović.

A onda je posebnu pažnju posvetio izjavi Ane Brnabić u kojoj je blokadu saobraćaja poredila sa fašizmom.

- Kao što je neozbiljna njega izjava koju sa čuo posle ovih protesta da je to primer takve destrukcije i, šta je rekla na kraju, fašizma. Ti, devojko, ženo, ili šta si već, ne znaš ništa, ni o fašizmu, a ne znaš ništa ni o vojnom komunizmu i nemoj da pričaš te stvari, bre. Ti si premijerka. Ko će tebi da veruje posle? Ko će da ti veruje kad pričaš takve stvari koje ne bi zagriženi, neki tamo sitni političar izjavljivao da bi se uvukao u stranku ili u d**e nekome - zaključio je Petar Božović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati