Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 12. 2021. 15:15 10

Građani oterali novinara TV Prva, on opet preti

Novinara Prve televizije Gvozdena Nikolića meštani Čačka su juče na blokadama dočekali zvižducima, nakon čega je poslao preteću poruku Mirku Poledici, koji je ovu prepisku objavio na Tviteru.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica ponovo je dobio pretnje od Nikolića nakon što je objavio video snimak na kome se vidi da su ga Čačani oterali zvižducima.

- Eeeee Gvozdene Nikoliću, ničija nije gorela do zore. Stići će te svaka suza Milivojevića, ali će tada biti prekasno - napisao je Poledica uz snimak, aludirajući na incidente koje je Nikolić izazvao pri izveštavanju sa sramnog protesta podrške direktoru "Namenske" u Lučanima, Radošu Milovanoviću. 

Direktoru se sudi za pogibiju radnika Milomira Milivojevića (25) i Milojka Ignjatovića (55), nakon eksplozije baruta, 14. jula 2017. u fabričkom pogonu. Kada se Nikoliću porodica Milivojević obratila kao novinaru, on se nije odazivao, ali je došao da izveštava sa skupa podrške direktoru.

Nakon ove objave Poledici je, kako navodi, stigla poruka od Nikolića.

- Ne bojim vas se, danas sam ušao među vas. Dno ste dna. Vređali ste i radili šta ste hteli. Možete kamenja još tonu - rekao je Nikolić, nakon čega je dalje u poruci poručio "kuća vam se zatrla".

Podsetimo, prema pisanju medija, Gvozden Nikolić, zajedno sa sinovima Ivanom i Draganom, dobio je pre tri godine od Grada Čačka na tzv. medijskom konkursu 1,5 miliona dinara, zbog zasluga u promovisanju SNS. Glas Zapadne Srbije je dobio 400.000 dinara, portal Agropress sina Ivana 350.000, Studio 4N sina Dragana Nikolića 350.000 dinara, a Nikolićevo Udruženje medija i medijskih radnika koje broji nekoliko redakcija, najčešće bez novinara, 400.000 dinara.

S druge strane, Čačanski glas, list sa najdužom tradicijom u gradu, dobio je ukupno 500.000 dinara, a televizije, koje imaju daleko skuplju produkciju po 1,3 miliona dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati