Društvo i ekonomija

Direktno.rs

03. 12. 2021. 20:24 59

Novi snimak Vučića i navijača Zvezde: Pucnji iz pištolja, hrvatski hit... (VIDEO)

Nakon što je naš portal ekskluzivno pustio snimak sa proslave rođendana Danila Vučića, u restoranu "Grafičar", na kom se vidi naprednjački lider kako u huliganskom stilu sa Ultra bojsima peva "A sad adio", donosimo vam nove šokantne snimke pucnjave i scena orgijanja.

Neverovatne scene šenlučenja, pucnjave, pijanstva, mogu se videti na snimku, čiji su glavni akteri navijači Crvene zvezde. Ono što je začuđujuće, jeste da je pevana pesma "Za dobra stara vremena", zagrebačke grupe "Novi fosili". Poznato je da naprednjački lider već godinama narušava ionako slabe odnose sa Hrvatskom, izazivajući nove podele i mržnje, a i stalno voli da se takmiči sa komšijama, pa otud pitanje kako na slavljeničkom repertoaru baš pesma iz Hrvatske.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je pre dva dana, baš na rođendan Danila, poručio svojim protivnicima da voli svog sina najviše na svetu i obećao da će im pripremiti iznenađenje, kao njegov vid otpora napisima u medijima da je mlađani Danilo menadžer poznatim fudbalskim asovima, o čemu je pisala italijanska "La Republika".

Ako je ovo to iznenađenje, onda nismo iznenađeni, jer se ovo uklapa u imidž naprednjačkog vođe. Bahatost, primitivizam, podzemlje, kič...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 59

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati