Društvo i ekonomija

Direktno.rs

03. 12. 2021. 16:01 39

Vučić poziva da se građani gađaju lila bojom!

Vučićev glasnogovornik Dragan J. Vučićević već nekoliko dana unazad poziva da žene iz fantomskog udruženja Lila na protestima građana u subotu okupljene gađaju lila bojom!

Na tabloidu Informer ponovo je osvanuo tekst kojim se preko lažne ženske NVO Lila poziva na gađanje automobila koji će učestvovati u blokadi puteva, ali i ljudi na protestima u subotu, lila bojom. Sada se pored toga što će građane gađati ljubičastom bojom, žene pozivaju da se u istu boju i obuku.

- NVO Lila revolucija pozvala je danas građanke Srbije da sutra od 13 časova, obučene u ljubičastu garderobu, "naoružane" kanticama ljubičaste boje, izađu na puteve i mostove, i obeleže sve automobile koji učestvuju u blokadama i maltretiranju građana Srbije - navodi se u ovom pozivu.

Pored toga što žene stavljaju u prve linije svoje odbrane, genijalni umovi koji su ovu akciju smislili imaju i mizogeni zahtev da se žene obuku u ljubičasto, po mogućstvu i prema uputstvu koje je ilustrovano na Informeru - u haljinice.

Haljinice boje lila su ipak razotkrivene još pre nekoliko dana, kada je utvrđeno da Vučiće(viće)va NVO zapravo ne postoji, kratkim uvidom u elektronsku bazu Agencije za privredne registre.

Ovo znači da iza fantomskog udruženja stoji Aleksandar Vučić, koji smišljeno provocira sukobe na ulicama Srbije, pozivajući svoje pristalice da sugrađane polivaju farbom.

O ovome svedoče i instrukcije SNS centra svojim pristalicama, u kojima se izdaje naređenje da se pripremi što više automobila u kojima će biti muškarac i žena. Kako tvrde naprednjački odmetnici, žena treba da izađe i poprska kola lila farbom, dok muškarac glumi telohranitelja i branioca ukoliko neko u tome pokuša da je spreči. 

- Ovo je smislio kukavica Vučić za sutra, sada se krije iza “Lila” žena! Raspiruje mržnju, želi da isprovocira demonstrante, namerio se da ošteti imovinu ljudima, dok mu SNS “glumice” po scenariju padaju u nesvest. Vidimo se u 14h na Gazeli! Da vidimo ko to sme ljude da dira - kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Vučićevo udruženje kojim se krije iza lila žena je raskrinkano, a ostaje nada da SNS poslušnici ipak neće postupiti po ovim sramnim instrukcijama i gađati svoje sugrađane i njihovu imovinu. 

Podsetimo, za subotu, 4. decembar, najavljen je nastavak protesta protiv zakona o referendumu i eksproprijaciji, koji predstavljaju pripremu terena za početak rada zloglasne kompanije Rio Tinto u Srbiji.

 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati