Društvo i ekonomija

Direktno.rs

03. 12. 2021. 09:56 13

"Blokirajte broj i osujetite podlu nameru režimskog davitelja"

Vlast predvođena Aleksandrom Vučićem rešena je da po svaku cenu zavadi ionako već podeljeni narod. Blokade saobraćajnica i te kako bole režim, pa je MUP uveo i poseban broj telefona kako bi oni koji blokiraju saobraćaj bili prijavljivani. Međutim, organizatori protesta ističu da ovaj pokušaj vlasti - neće proći!

- Ministarstvo unutrašnjih poslova uvelo je broj za denunciranje javnih skupova i blokada. Broj je 0800104103 - naveo je Ekološki ustanak, jedan od organizatora protestnog skupa u subotu, tokom kog će građani dići glas u više od 30 gradova.

A onda su iz ovog udruženja apelovali na građane...

- Ekološki ustanak vas poziva da u subotu, tokom celog dana, masovnim zvanjem, uz pozdrave ministru, blokiramo broj i zajedno osujetimo podlu nameru režimskog davitelja - ističu iz Ekološkog ustanka.

Dakle, režim se služi svim oružjem, prošle subote su u Šabac slali batinaše, koji su na goloruk narod kidisali motkama i čekićima, da bi vrhunac bezumlja bio bager koji je krenuo na ljude.

A pošto narod ni posle primene sile nije posustao, sada su Vulin, Vučić i ostali prešli na drugi sistem - pokušavaju da navedu građane da jedni druge tužakaju.

Organizatori protesta im kažu da "neće proći", te da su spremni da doskoče ministru...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati