Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

03. 11. 2021. 13:58 54

Nedimović: Dušebrižnicima nek su kritike na čast!

Ministar poljoprivrede i potpredsednik Vlade Branislav Nedimović, koji je juče crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića dočekao u izlizanim farmerkama, konačno se oglasio povodom svog neprimerenog stajlinga.

- Premijerka Brnabić i premijer Krivokapić su rekli apsolutno sve na tu temu, više od toga se nema šta dodati. Sve ostalo što su navodni dušebrižnici za odnose Srbije i Crne Gore pokušali da nametnu kao temu ide njima na čast - kaže Nedimović.

- Jednu stvar bih samo poručio u vezi komentara da ministar poljoprivrede - na stranu što sam i potpredsednik Vlade - dočekuje premijera Crne Gore. Znam da je neku nazovi gospodu sramota hvaliti se poljoprivredom i davati joj značaj kao takvoj, ali ako mogu svetske sile, može i Srbija. Mnoge to podseća i da smo regionalna sila i u agraru, ali nijedno omalovažavanje na taj način neće poništiti tu činjenicu. Naprotiv, jačaćemo još više - rekao je Nedimović.

Inače, prethodno je reagovala premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je rekla da su se na jutrošnjoj sednici Vlade Srbije čak „šalili da je, za uobičajeni dres kod ministra Nedimovića, on juče bio prilično sređen“.

- On često prekrši dres kod. To je manir ministra Nedimovića. Dres kod nije nešto što je njemu lično posebno važno i nije nešto čemu pridaje posebnu pažnju. Ja razumem diplomatske protokole, ali nekad morate da razumete i individualne, lične preference ljudi - rekla je Brnabić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 54

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati