Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 10. 2021. 10:29 13

Narko bos prijatelj Vučićeve ljubimice (FOTO)

Prljava kampanja režimskih medija iz dana u dan prevazilazi svaku granicu normalnog. Ovoga puta režimski tabloid Alo ističe kako lidere opozicije podržava "narko bos" zvani Gagi Argentina. Koliko je tabloid licemeran govori činjenica da je upravo pomenuti Gagi uslikan u društvu osuđivane folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koja je redovan gost na okupljanjima SNS i ne krije zdušnu podršku Aleksandru Vučiću.

Na naslovnoj strani udarne pesnice režima, tabloida Alo osvanuo je naslov "Narko bos podržao Đilasa i Jeremića". Izvesnog Dragoslava Ilića, koga tabloid naziva Gagi Argentina, a koji se u medijima dovodi u vezu sa venecuelanskim liderom Nikolasom Madurom i kako kažu "trgovinom narkotika", dovode u vezi sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom i liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, iako za to ne postoji nijedna relevantna činjenica.

Koliko je licemerna Vučićeva propagandna mašinerija, govori činjenica da su u kampanji za izbore SNS i njen predsednik koristili estradnu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatoviću, koja i te kako poznaje pomenutog Gagija Argentinu, o čemu svedoči njihova zajednička fotografija.

Sve ovo nije smetalo predsedniku Srbije i uredniku režimskih medija Aleksandru Vučiću da je dovodi tokom kampanje, o čemu svedoči fotografija Cece i Vučića kako zajedno sede na pozornici tokom druženja žena iz odbora stranke sa Aleksandrom Vučićem u SKC Šumice 2017. godine. Ražnatovićeva nikada nije krila podršku Vučiću, a rado je viđen gost na SNS okupljanjima.

I dok se opozicija dovodi u vezi s kriminalcima i "narko bosovima", u kampanji Aleksandra Vučića osuđivani kriminalci su rado viđeni gosti i oni mu prikupljaju glasove...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati