Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 10. 2021. 21:39 24

"Ministre Lončar, oni se ni Vašeg nadimka ne plaše"

Poštovaoci konjskih tableta i dečijih pomada u borbi sa koronom, došli su pred Konova vrata u Beogradu i Tiodorovićeva u Nišu. I ne, nije problem što odgovorne za jalove propusnice traže na pogrešnoj adresi, problem je što su avaksi krenuli po kućama, a policijsku pratnju daruje im država - najavila je uvod u "Pregled dana" na Newsmax adia, Jelena Obućina.

- Da li bi ih tako mirno obezbeđivala da su, kojim slučajem, krenuli na Dedinje? Zamislite kakve bismo specijale danas gledali - duševne boli i suze ugroženosti. Ovako, taman, da se malo zgražavamo.

Okupljeni stavljaju sebi žute trake, pa pod prozorom jednog Jevrejina viču "Mengele". Može li devijantnije? I može i mora. Iz memorijalnog centra Aušvic, još su u aprilu kazali da je izjednačavanje holokausta i propusnica tužan simptom moralnog i intelektualnog pada.

A naš je takav da radikalka, Vjerica Radeta, tvrdi da su oni koji to rade za ludnicu. Sad zna da to nije normalno, onomad je podržavala, jer nije bila korona, nego, još gore, Hrvati.

Lončar ih poziva "Dođite na moja vrata". Nemojte, ministre, normalizovati nenormalnosti, vidite da se baš oni ni vašeg nadimka ne plaše. Ili, lukav je ministar, zove, a niko ne zna živi li u stanu kupljenom od Zemunskog klana ili je promenio adresu - zaključila je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati