Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 10. 2021. 06:54 18

Dr Nebojša mlati maljem: Kad kreneš, nema odustajanja (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak pukovnika policije Vulina Aleksandra, kako vežba boks sa selektorom srpske boks reprezentacije, Milanom Piperskim. No, trend održavanja fizičke kondicije naprednjačkih prvaka uveo je Nebojša Stefanović, još davne 2012. godine.

Sećamo se mlađanog Stefanovića kako udara po traktorskoj gumi, raspaljuje debelim užetom po parketu, podiže tegove, baca medicinku... Trebalo se na vreme pripremiti za sve ono što će kasnije doći, a čiji vrhunac je obračun sa samim sobom i Aleksandrom Vučićem.

Nebojša iz Beograda, kako ga je narod najpre upoznao, poručio je tom prilikom: "Kad kreneš, nema odustajanja", što niko nije tada shvatao ozbiljno, jer je Stefanović izgledao kao momak iz kraja, nevinog dečačkog lica.

No, ne lezi vraže, provalio je Nebojša šta se sprema i šta ga čeka, jer je znao da je ušao u kolo iz kojeg nema izlaska. I sada, kada je rat sa naprednjacima i Vučićima na vrhuncu, dr Neša pokazuje da jeste orah s jedne strane i mekušac s druge. Kad Vučićevi udare, on okrene drugi obraz. To je tako pase.

Kako su kasnije doznali mediji, Stefanović je vežbao u teretani "Spartanac", istoj gde je trenirao i Sale Mutavi, iz koje je izlazio oktobra 2016. godine kada je ubijen.

Stefanovićev trener bio je Vladimir Tintor koji je kasnije nagrađen radnim mestom u Ministarstvu unutrašnjih poslova ubrzo nakon što je Stefanović postao ministar. Dobio je zvanje “mlađeg policajca 1. klase”, iako u trenutku zaposlenja nije imao položen stručni državni ispit, preneli su mediji.

Ko je bolji borac i ratnik, Vulin ili Stefanović, ko je fizički spremniji, ko bi pobedio u eventualnom okršaju, prosudite sami. Jasno je koga šef miriše, a koga ne...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati