Društvo i ekonomija

23. 10. 2021. 16:49 29

AJ OF D TAJGR: Ko sme pukovniku Vulinu na crtu? (VIDEO)

Novopečeni pukovnik policije, Aleksandar Vulin, najverniji sluga Aleksandra Vučića, rešio je da nakon što je i odslužio dvonedeljni vojni rok, poboljša svoje fizičke performanse i bude spreman za obračun sa neprijateljem. Naime, pukovnik je počeo da se bavi borilačkim veštinama.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidimo Vulina u društvu Milana Piperskog, selektora naše boks reprezentacije, koji mu služi kao sparing partner. 

Nema šale kod Vulina, želi da uči od najboljih, pa je tako, ni manje- ni više, odabrao Piperskog, jer život Vulinovog gospodara nema cenu i mora da se odbrani.

Pogledajte samo taj "pogled tigra" koji nemilosrdno udara i pred kojim neprijatelj drhti. Direkt, kroše, aperkat...pozavideo bi Vulinu i sam Tajson.

Ne sumnjamo da je Aleksandar Vučić već pogledao snimak i oduševio se kakvog vrsnog borca ima u svojim redovima, spremnog da se baci na njegovo telo, kao Reks na Tita, i zaštiti ga od zlih sledbenika Dragana Đilasa, koji žele da skrenu Srbiju sa puta svetle budućnosti.

Da je onaj mađarski pas, obučen da nanjuši drogu i oružje, znao na koga je lajao, razmislio bi dva puta pre nego što bi to učinio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati