Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

21. 10. 2021. 10:05 57

Javio se "šefov" advokat da brani "Danilovih 30.000 dolara, stan i kola"

Ana Brnabić, advokat Aleksandra Vučlića i u slobodno vreme premijer Srbije bez moći odlučivanja, neće više da bude fikus u Vladi, malo hoće i da brani šefa, kako zove predsednika Srbije. Pa da vidimo šta kaže ona na to da je po rečima Kapetana Dragana, Danilo Vučić, sin predsednika države, sa navijačima Zvezde, i "još nekima" isplatio ratnog zločinca sa 30.000 dolara, ključevima od stana i kola.

- Ja mislim da, kao "nezavisni" i "objektivni" zahtevate: ne samo da se provere finansije Danila Vučića, već da Poreska uprava proveri sve ostale koji su zaposleni za platu od 500 evra - napisala je na Tviteru premijerka Srbije Ana Brnabić reagujući na izjavu kolumnistkinje i urednice u listu Danas Safete Biševac da Poreska uprava treba da „pročešlja“ finasije Danila Vučića.

Biševac je za N1 navela da je velika sramota informacija koju je objavio Kapetan Dragan da su mu "Vučićev sin i navijači dali 30.000 dolara, stan i auto i istakla da bi Poreska uprava, koja pročešljava i traži podatke o putnicima koji su potrošili 5.000 evra, sada trebalo da pročešlja finansije Danila Vučića, "pa da vidimo kako on, sa platom od 500 evra pomaže Kapetanu Draganu, kupuje stan, kola i šta već radi".

Biševac je zapitala i "otkud sinu predsednika koji radi kao običan radnik i ima platu 500 evra (što je veoma dobra plata za radnika), otkud mu tolike hiljade dolara da pomaže…".

- Treba ih zatrpati predmetima da nikada ne stignu da provere gazda Đilasa i njegovih 619 mil evra - navela je Brnabić u svojoj reakciji.

"Ja mislim..."!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 57

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati