Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 09. 2021. 22:07 6

"Dobro veče, Ana, gde je pismo o hapšenju Lončarovog bezbednjaka"

"Dobro veče svima, posebno Ani! Delovalo je, doduše davno, da se zadužena za digitalizaciju razume u internet, podkaste i uopšte društvo u kojem je premijerka. Kad, ne lezi vraže, borkinja za svoja gej prava oglasi se baš svim tim povodima otvorenim pismom, zavapi i spasi dušu", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Ana se zgražava nad psovanjem! Ne zgražava se nad igranjem vatre na Kosovu. Ana se zgražava nad psovanjem, ne nad huškanjem regiona. Ana nam se ne obraća da nam objasni, na primer, je l' njen ministar Nebojša pokrao 800.000 evra kako piše krilo naprednjaka u glasilu Objektiv, ili brani Srbe, kao jutros na Pinku. Ana ne piše otvoreno pismo da nam kaže zašto je uhapšen Lončarov bezbednjak iz okruženja ili zašto policija poziva advokate da proveri hoće li ići na proteste. Ana to prećutkuje jer to dušu ne spasava - seče Obućina i nastavila pravo u metu:

- I Ana bi htela da psuje, nego neće. Ana sve koji nisu Vučić zove "samoubeđeni". Ana sebe naziva sendvičarkom. Nemojte ljudi, vi koji ste pisali pismo, sendvičari ne žive u Jovankinoj vili na Dedinju. Ili, umesto Vidojkovićevog, da vas pitamo predsednikovim rečnikom: Jeste li bre, vi, normalni, da li ste normalni - pita Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati