Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

14. 09. 2021. 16:02 1

Umro novinar i PR stručnjak Miloje Sekulić

Suosnivač agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić preminuo je u Beogradu u 55. godini, saopštilo je Udruženje poslovnih konsultanata Srbije.

Rođen je 8. juna 1966. u Beogradu. Diplomirani je građevinski inženjer i novinar. Završio je i postdiplomske specijalističke studije na programu Elektronsko poslovanje na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, postdiplomske studije "Savremeno poslovanje i globalne računarske mreže" na Alternativnoj akademskoj obrazovnoj mreži, preneo je portal BIZlife.

Radio je u sektoru za inoposlove i marketing CIP-a. Paralelno sa tim, tokom bogate novinarske karijere, pisao je za mnoge časopise i radio na popularizaciji primene interneta u poslovanju i životu. Učestovao je u pokretanju "E magazina" ( nekoliko godina najčitanijeg poslovnog magazina u Srbiji), čiji je direktor i glavni i odgovorni urednik bio od juna 2003. godine. Pisao je na mnogim kolektivnim i korporativnim blogovima.

Bio je suosnivač IT&Internet konsalting agencije VEZA d.o.o. Od 2007. bio je direktor sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations. Od marta 2011. bavio se internet konsaltingom kao vlasnik konsultantske "Internet agencije" i suosnivač nagrađivane digitalne agencije "Homepage".

Miloje Sekulić je bio član Udruženja i u prvoj grupi međunarodno sertifikovanih poslovnih konsultanata u Srbiji. Dao je značajan doprinos menadžement konsaltingu na našim prostorima.

Bio je i kolumnista magazina BIZLife.

Preminuo je u Beogradu dana 12. septembra 2021.godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati