Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 09. 2021. 19:49 34

GLAS IZ MUP-a: Minpuki, sramoto policije!

Dobar dan, Aleksandre Vuline, gospodine minpuki. Zašto dan, a noć je, pitate se... Pa zato Što nam je svima svanulo i konačno je jasno šta želite da postignete izmenom zakona o policiji. Mislite da nama pripadnicima smeta reč policija u bilo čijem tekstu? Ne smeta nam... Vama, gospodine, smeta, ali vi i niste policajac... Vi ste nesrećna okolnost koja će uskoro biti, nadamo se trajno, uklonjena sa političke scene Srbije, ne samo iz policije.

Mislite da vas neko neće pominjati ako zabranite reč policija? Ko ste vi da izmenom uredbe donosite zakone? Ko ste vi da nekome branite da izusti policija?! Sram vas bilo... Vi ste bruka i sramota za POLICIJU, a smejali smo se vojsci dok ste trčkarali i jeli pasulj. Žalosno je, ministre, što vas imamo, a to kako ste dobio čin pukovnika još ćemo nekada ispitati i neko će odgovarati zbog toga. Veći ste čin od mene... Mnogo, ali isto tako ste mnogo gluplji i slepi za osnovne potrebe pripadnika MUP-a.

Da li vam je, ministre, poznato ime Dunja Reljić? Znate vi dobro ko je gospođa... Sticajem okolnosti nije se našla u paketu za Dijanom Hrkalović jer je bila na porodiljskom, a kasnije na trudničkom dok su se sprovodile kozmetičke promene u MUP-u. 

Omražena od strane pripadnika MUP-a, a nepoznata javnosti.

Da li vam je poznato, ministre, da je njen muž radnik MUP-a? Da li vam je poznato da je doveden u taj nesrećni SBPOK, u jedinicu za hapšenja i da ga je Dunja Reljić gurala za šefa jedinice? Nije vam poznato? Evo, mi vam pripadnici MUP-a kažemo, a vi proverite.

Da zaključimo ovaj niz saopštenja, gospodine minpuki, nista vi uradili niti ste bilo koga smenili, niti uhapsili, osim poštenih pripadnika MUP-a (uglavnom). Sva trulež MUP-a je avanzovala po vašem dolasku, a sve su to Dijanini kadrovi.

Ne znate, gospodine, da procenite nijedan kadar, ko vas više tapše po ramenu i nagrdi predhodne - on avanzuje. Bruka za MUP i nas poštene i revnosne pripadnike, a isto tako bruka za SUK što posle svega ovoga nije reagovao. Kolege, za šta primate platu, sve ste dobili imenom i prezimenom, i opet ništa, kao i puno puta do sada.

Ne brinite, nastavićemo da vam "ukazujemo" na sve što već znate i sami, al' se pravite ludi...

Korupcija, mućke sa stanovima MUP-a... Da vidimo kako je po sistemu "brzi prsti" udomljen veliki broj novopridošlih pripadnika MUP-a, mahom iz redova SNS!

Samo se vi opustite, uskoro slede nova pitanja, kolega pukovniče... Sramoto srpske policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati