Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 09. 2021. 20:24 119

Smenjen Milan Gak, glavni bezbednjak Vlade Srbije

Milan Gak, koji se nalazi na čelu Jedinica za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, smenjen je sa ove pozicije, saznaje Direktno.rs.

Načelnik JZO Milan Gak rukovodio je jedinicom MUP-a koja brine o bezbednosti Vlade Srbije i svih njenih ministara, a kako saznajemo smenjen je sa ove pozicije.

Gak je do skoro bio vozač sa čudnim fakultetom završenim pre par godina, nakon čega je ekspresno upisao master studije u Ministarstvu odbrane. Njegov brat je Slavko Gak, funkcioner Srpske napredne stranke.

Inače, Jedinica za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata vrši bezbednosnu zaštitu određenih lica u skladu sa Uredbom o određivanju poslova bezbednosne zaštite određenih lica i objekata: predsednika Republike, predsednika Narodne skupštine, predsednika Vlade, ministra spoljnih poslova, ministra unutrašnjih poslova, direktora policije i stranih državnika nosioca najviših državnih funkcija tokom službenih poseta Republici Srbiji.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 119

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati