Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 08. 2021. 17:30 40

PROPEVAO I ON! Đuka bacio naprednjake u trans (VIDEO)

Plejadi Vučićevih podanika (Dačić, Vulin, Palma, Dodik...) koji pesmom žele da skrenu pažnju na sebe, ne bi li nekako izašli iz senke svoga gospodara, priključio se i Vladimir Đukanović, naprednjački jastreb i najverniji sluga naprednjačkog lidera.

Đuka je rešio da da sebi oduška, nakon mukotrpne i iscrpljujuće agitacije u korist svog šefa, napada na kolegu Stefanovića i rada na odbrani optuženih narko-dilera, te se na ispraćaju sina Dragana J. Vučićevića u vojsku, latio mikrofona i zapevao.

Zagrmelo je pod šatrom u Kosjeriću "Spremte se, spremte, četnici", što je naprednjačku elitu bacilo u trans, a sam Đuka je bio u posebnom stanju delirijuma dok je izgovarao "bacajte bombe, četnici...".

Kako se može videti, i mlađanom regrutu Vučićeviću se dopao muzički izbor te je sa ocem tercovao.

Izgleda je naprednjačkom kadru sve teže i teže pod šefovom čizmom, forsira ih preko njihovih skromnih mogućnosti, te počinju da traže izlaz u pesmi, jer nas je, kako narod kaže, održala.

Uprkos sumnjivim glasovnim sposobnostima, Đuka je išao na kartu patriotskog zanosa, pa su muzički kvaliteti bili u drugom planu.

U svakom slučaju, nema veze, i gori od Đuke su pevali i pevaju, sve odgovara naprednjačkoj estetici. Dok narod skapava od siromaštva, važno je da je naprednjačkoj družini veselo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 40

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati