Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 08. 2021. 15:13 21

HIT Tri listića čipsa za putnike Er Srbija (VIDEO)

Tri listića čipsa - ovo su putnici avio kompanije Er Srbija mogli da prezalogaje na svom letu, te su odlučili da ovaj momenat zabeleže i postave na društvene mreže.

Odavno je poznato da se posle slavodobitnog potpisivanja ugovora s Etihadom, Er Srbija nalazi u ogromnim problemima, ali šokantno je da je kompanija došla do toga da putnicima za obrok daje prazne kesice čipsa.

Putnici na jednom od letova tako su se počastili sa svega tri kolutića čipsa, a ovaj prizor bio je toliko smešan da su bukvalno plakali od smeha. Ovakav odnos prema putnicima koji plaćaju letove u očekivanju daleko bolje usluge nije, međutim, nimalo smešan.

Iako se na letovima, naročito u ekonomskoj klasi, ne mogu očekivati kavijar i penušavo vino, ipak je neophodno da se održi neki standard koji se ne odnosi samo na hranu i zasigurno je mnogo veći od onoga što je Er Srbija ponudila svojim putnicima.

Nedavno je jedan od aviona kompanije Er Srbija, koji je leteo za Hurgadu, zbog kvara na motoru dva puta bio prizemljen nakon poletanja, pa su putnici noć proveli na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" čekajući treće poletanje. Istovremeno, putnici koji su se vraćali sa letovanja u Egiptu, noćili su na aerodromu u Hurgadi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati