Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 08. 2021. 11:43 41

Jelena Trivan direktorka Telekoma u Bosni?

Mtel Banjaluka, koji je u vlasništvu Telekoma Srbije, po svemu sudeći dobiće novog direktora. Umesto Marka Lopičića na čelo ove kompanije bi trebalo da dođe, ni manje ni više nego - Jelena Trivan?!

Mtel je do sada, kako su mediji pisali, služio za izvlačenje para režimu u Srbiji za razne koruptivne radnje. Navodno je svakog meseca iz MTEL-a izvlačeno pola miliona evra, koji su završavali u Briselu i kojima su plaćani razni evropski političari kako bi podržavali Aleksandra Vučića. Ostatak novca je završavao na raznim privatnim računima i džepovima. Sa Telekomom Srpske su sarađivale sve kompanije koje su u Srbiji radile sa državnim kompanijama poput Telekoma, EPS-a...

U poslednjih godinu dana Aleksandar Vučić je preko Mtel-a počeo da ulazi i u medije na teritoriji Federacije koji su dobijali ozbiljan novac za reklame i sponzorisanje emisija. Sve je to deo plana koji je napravila trojka Kurc - Plenković - Vučić u nameri da zavlada medijskim prostorom na teritoriji Hrvatske, BiH i Srbije i da potom austrijski Telekom preuzme potpuni primat na ovom prostoru.

Jelena Trivan je nekadašnji kadar Rasima Ljajića koji se na čudan način obreo na mestu potopredsednika Demokratske stranke. Posle raspada DS-a 2014, Trivan se pojavljuje na mestu direktora "Službenog glasnika", a uskoro postaje i prva žena srpskog filma.

Direktno.rs je pisao o velikim iznosima novca koje Jelena Trivan troši, poput kupovine tašne na Mikonosu po ceni većoj od 10.000 evra, kada je imala problem jer u prodavnici nisu hteli da prihvate toliki keš.

Šta Jelenu Trivan kvalifikuje za mesto direktora Telekoma Republike Srpske nije poznato, jer osim posedovanja mobilnog telefona, sa tom oblasti do sada nije imala nikakav kontakt.

Naravno, potpuna poslušnost i lojalnost Aleksandru Vučiću se podrazumevaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 41

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati