Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 08. 2021. 06:47 15

Andrić, Njegoš, Sremac i - ACA LUKAS (FOTO)

Naše društvo poslednjih godina, što se poklapa sa vladavinom Srpske napredne stranke, tone u bezdan i nekako se čini da smo dotakli dno. Međutim, svakog dana se uverimo da tog dna jednostavno nema i da je taj pad i sunovrat nezadrživ. Da opis takve situacije nije preterivanje, uverila nas je Pošta Srbije.

Institucija na čijem je čelu Zoran Đorđević, bivši ministar u dva mandata, a sada v. d. direktora Pošte, potrudila se da nas uveri koliko smo zapravo nisko pali.

Jer, Pošte Srbije su istakle knjige, uz natpis "dobra cena", pa su građani mogli da biraju koju bi knjigu mogli da imaju u svom vlasništvu.

I tako, izloženi su bili romani Stevana Sremca, "Znakovi pored puta" Ive Andrića i odabrana dela Petra Petrovića Njegoša. Ali, tu nije bio kraj, jer je "društvo" proslavljenim piscima pravio - Aca Lukas!

Ostaje samo pitanje čime je jedan od najvećih fanova Aleksandra Vučića zaslužio da se nađe među delima Stevana Sremca, Petra Petrovića Njegoša i Ive Andrića...

Kao da nije bilo dovoljno to što je Lukasova knjiga, čiji sadržaj dežurni pljuvač opozicije verovatno i ne zna, pre nešto više od mesec dana okupirala izloge, nego se sada našao i u Pošti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati