Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 08. 2021. 14:52 18

KO LAŽE? MUP udara na Stefanovića: Nije bilo istrage s FBI

Da nije tužno, a bogami i kažnjivo, bilo bi smešno. Bivši ministar policije Nebojša Stefanović juče je saopštio kako je dok je bio na toj poziciji u saradnji sa FBI započeta istraga protiv klana Veljka Belivuka i Marka Milljkovića, a danas ga iz samog MUP-a kojim sada upravlja Aleksandar Vulin demantuju!

MUP je sapštio nekada državnoj agenciji Tanjug da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji i jedan podatak ili dokument koji bi bio potvrda saradnje ili bilo kakve razmene operativnih informacija sa FBI u cilju kriminalističke obrade i procesuiranja optuženih lica organizatora organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije nema ni jedan podatak da se vodila bilo kakva istraga u saradnji sa FBI koja je za cilj imala razbijanje organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković - piše u odgovoru MUP-a na pitanje Tanjuga da li u papirima MUP-a postoji bilo kakav podatak o tome da je FBI u saradnji sa MUP-om vodio zajedničku istragu oko organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Bivši šef beogradskog SNS dr Nebojša Stefanović je juče izjavio da "nema veze sa klanom Veljka Belivuka, niti bilo kojim kriminalnim klanom, kao i da ne poseduej Skaj aplikaciju kako ga je optužio režimski "Srpski telegraf".

U svojoj odbrani, sadašnji ministar odbrane naglasio je kako je započeta istraga protiv Belivuka i ekipe u saradnji sa američkim službama, evropskim policijama i policijom Rusije Federacije. Da se sastao i sa direktorom FBI Kristoferom Vrejem, te da svi oni nakon razbijanja ekripcije, odlčno znaju ko je i kako komunicirao s kriminalcima.

I sad ga to isto do juče "njegovo" ministarstvo demantuje?!

Pa, ko od vas laže, objasnite građanima!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati