Društvo i ekonomija

S. M.

28. 07. 2021. 19:25 19

Primitivci iz SNS vređali lidere opozicije (VIDEO)

Juče članovi Levijatana u Kragujevcu, danas "spontano okupljene žene" u Nišu. Cilj je bio isti, da se spreče članovi Stranke slobode i pravde da razgovaraju sa građanima Srbije, da im predstave plan za "Dan posle", ali i ukažu im na sve ono što radi vlast, a ne može da se vidi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Danas su lider SSP Dragan Đilas, potpredsednica ove stranke Marinika Tepić, predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović i predsednica niškog odbora Stranke slobode i pravde Jelena Milošević bili u centru Niša, gde su razgovarali sa ljudima, promovisali su program stranke i šta će raditi kada se vlast promeni, bile su tu mnogobrojne pristalice Stranke slobode i pravde, ali i tri, četiri žene, koje se nikako slučajno nisu našle tu, a koje su vređale opozicione političare.

Konstantno su vikale, prenosile parole koje mediji pod kontrolom Aleksandra Vučića upućuju liderima opozicije, ali su i sprečavale novinare da rade svoj posao. Bilo je tu opstrukcije, vikanja, psovki, pa je buka u pojedinim trenucima bila nesnosna.

A među tim, "slučajno okupljenim ženama", istakla se gospođa odevena u crno, koja je konstantno ponavljala kako "Marinika ima porše", što je isfabrikovana, naravno neistinita priča, koja je plasirana preko tabloida.

I nisu samo Marinika Tepić i Dragan Đilas bili na udaru obožavateljki lika i dela Aleksandra Vučića. Na meti je bio i Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke, koji je građankama rekao ono što im se nije svidelo.

- Vlasti su krvave ruke. Oliver Ivanović, Omer Mehić, Stanika Gligorijević... - nabrajao je Milivojević imena ljudi koji su poginuli u poslednjih nekoliko godina, na šta mu je "gospođa" odgovorila:

- P***a vam materina.

Očigledno je i na ovaj način Srpska napredna stranka, preko ove tri, četiri gospođe, pokušala da spreči funkcionere Stranke slobode i pravde da građanima predoči činjenično stanje u zemlji. Međutim, kao i sinoć u Kragujevcu - nije uspela.

Đilas: Naručene parole mržnje, borimo se za slobodu izbora

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagovao je na, kako je naveo, "naručene parole mržnje", te je istakao da se SSP upravo bori protiv toga i da je cilj da se dođe do slobode izbora.

- Mi se borimo da upravo ovako ne bude i da ne dolazimo u situaciju da bilo ko prekida skup bilo koje političke opcije, borimo se za slobodu izbora. I Marinika i ja smo profesionalci i nećemo nasesti na njih. Za mene je slika Srbije, ne ove naučene parole mržnje, već ona jedna krofna koja se delila zaposlenima u niškom "Leoniju". Tu se vidi koliko se radnik ponižava. Imamo i Geox u Vranju koji se gasi, a koji je dobio ogromne subvencije od države. Kada se promeni ova vlast, moći će strani investitori da otvaraju fabrike, ali minimalna cena rada mora biti na nivou republičkog proseka - kazao je Đilas i podsetio da vlast u Nišu nije načinila ni jedan pozitivan korak, jer gradi mali most skoro dve godine.

- Uz to, gradonačelnica koristi rečnik koji nije primeren i ona mora da zna da je opozicija tu da kritikuje vlast. Ona vređa dame, samo zato što misle slobodno - prokomentarisao je Đilas objave gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski na zvaničnoj Fejsbuk stranici grada u kojoj se neprimereno obraća ženama koje su u opoziciji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati