Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 07. 2021. 12:54 37

Vučićevo gubljenje kontrole i grč na pitanje N1 (VIDEO)

Poznato je da Aleksandar Vučić najviše voli pitanja novinara N1, a njegova jučerašnja reakcija na pomen imena novinarke ove televizije, Žakline Tatalović, i pre nego što je stigla da mu postavi pitanje, ući će u anale.

Ne krijući ushićenje što se Tatalovićeva sprema da mu postavi pitanja, na koja inače nije navikao gostujući po televizijama koje lično uređuje, lideru naprednjaka stvorio se grč na licu.

Sve je potrajalo nekoliko sekundi, dok se Vučić nije pribrao, ali je bilo vidljivo da je naprednjački vožd bio u pravoj agoniji.

- Kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk obezbeđivali Vašu inauguraciju - glasilo je pitanje Žakline Tatalović.

Naravno, Vučić je izbegao da direktno odgovori na postavljeno pitanje i napravio se naivan, kazavši da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo govori u pozitivnom svetlu o SNS, jer je Belivuk uhapšen.

- To nije tačno, ali i da jeste, ne razumem. Pa mi hapsimo ministre, poslanike, predsednike oština iz SNS. Nisam shvatio smisao toga, to bi valjda govorilo u dobrom svetlu o SNS, a ne u lošem - poručio je Vučić.

Nadamo se da će ubuduće naprednjački lider uspeti da sakrije uzbuđenje na konferencijama za medije kad dobija pitanja od novinara N1, mada se čudimo kako to već nije savladao kada je pohađao marketinški kurs kod Vilijama Montgomerija.

Izgleda da će morati neko sa njim da poradi na ovim detaljima, kada gubi kontrolu i počinje da se grči.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati