Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 07. 2021. 19:48 28

"JUNACI" Levijatan pokušao da prekine obraćanje Marinike (VIDEO)

Članovi Levijatana, koji se kriju iza udruženja za zaštitu životinja, danas su još jednom pokazali svoje pravo lice. Nakon što su pre nekoliko dana u Beogradu pretili Pavlu Grboviću, lideru Pokreta slobodnih građana, danas su u Kragujevcu pokušali da prekinu konferenciju za novinare Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde. Uspeli, naravno, nisu...

Kako su naveli Kragujevčani, članovi Levijatana su došli u ovaj grad u Šumadiji sa tri automobila, sve vreme su dobacivali i trubili, pokušavajući da na taj način spreče Mariniku Tepić da se obrati.

Međutim, brzo su se oko njih stvorili građani Kragujevca, koji su imali šta da im kažu, pa momci iz Levijatana na kraju i nisu ispali neki junaci.

Doduše, jedan od njih se zaleteo na okupljene, ali je i taj njegov nasrtaj zaustavljen. Na licu mesta su bili i policajci u civilu, koji su izleteli iz automobila i bukvalno odmah reagovali.

Bane Radosavljević je pokušaj ometanja konferencije za novinare Marinike Tepić snimio, a tom prilikom je i članovima Levijatana postavio više nego jasno pitanje:

- Kad ćete u PKB-a da štitite krave, životinje koje tamo crkavaju? - pitao je on, dok je jedan od bundžija slao poljupce.

Radosavljević je, kao što pomenusmo, sve to podelio na Tviteru, a u objavi je napisao:

- Momenat kada je Levijatan pokušao da spreči konferenciju za novinare Marinike Tepić u Kragujevcu. Kako da vam kažem... Žena lav, momci, baš i nisu momci.

Tepić: Levijatan batina Aleksandra Vučića

Posle ovog pokušaja incidenta, Marinika Tepić je izjavila novinarima da ništa nije primetila, jer ništa nije ni prekinuto. Ona je potom pojasnila da je odlično što ništa nije videla jer je bila okružena pozitivnom energijom.

- Sva ova nada i ovaj optimizam kojim sam okružena, doprineli su da ne vidim te nesrećne prizore koje ste vi videli i pokušaj da se ovako nešto prekine. Dakle, nema prekidanja, a oni neka rade svoj posao. Mi znamo da su oni batina Aleksandra Vučića, kao što je bio i Veljko Belivuk. Mi znamo da su oni, nažalost, plaćene patriote koje se nalaze na povocu partije i bratije, koja ih stvara, neguje i štiti od zakona i da bi sutra mi od njih trebalo da se uplašimo - rekla je Marinika Tepić u Kragujevcu povodom ovog događaja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati