Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 07. 2021. 22:15 28

Nije nam problem Belivuk, najveći problem su Đilas i đilasovci (VIDEO)

Glavni Vučićev medijski čovek, koji se krije iza plašta novinara Dragan J. Vučićević, gostujući na TV Pink istakao je da "najveći problem nije Veljko Belivuk, već lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas" i, kako kaže, đilasovci.


- Nije nama ovde problem najveći Belivuk, ovde se najveći problem zove Dragan Đilas. Govorim u najširem smislu te reči. Dakle, Đilas je naredio ovu hajku. Đilas i đilasovci stoje iza ove upotrebe/zloupotrebe navodnog iskaza Veljka Belivuka. Oni su ti koji su naredili da sad neko najozbiljnije, neki mediji, neki političari, pod znacima navoda, najozbiljnije traže ostavku Vučića zato što ga je za nešto optužio svojeručni koljač Veljko Belivuk. Da se čovek prekrsti i levom i desnom rukom. Nazovimo prave stvari pravim imenom. I u pravu su i kolege koje su malopre bile u studiju, apsolutno sve treba dovesti do kraja - rekao je Vučićević.

Navikli smo na to da kvazinovinar Vučićević "trza" i "ujeda" svakog ko se zameri Aleksandru Vučiću, ali iz dana u dan Vučićević uspeva da u svojoj hajci ode korak dalje, na zaprepašćenje svakog normalnog čoveka.

Bizarno je i bolesno reći da je veći problem jedan predsednik opozicione partije, nego osoba koja je označena kao lider kriminalne grupe koja je na najmonstruoznije načine likvidirala svoje žrtve.

Svrha Vučićevićevog nastupa nije da ima zdravog razuma i logike u onome što priča, već da bez biranja sredstava na najsumanutiji način diskredituje opoziciju, a uvek među prvima Dragana Đilasa.

Zato Vučićević neće prezati da ide ovoliko daleko, kao što nije prezao ni da stavi sliku mučenja jedne od žrtava sa naslovom "Mama, koljemo ti sina!".

Tako urednik Infomera zamišlja novinarstvo...

Bonus video: Navijači s Istoka isterali Vučićeve huligane

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati