Društvo i ekonomija

22. 07. 2021. 14:34 22

"Vučiću, možda se nisi video, a da li si se čuo sa Belivukom?"

Srpska javnost ostala je zatečena saznanjem da je Veljko Belivuk, osumnjičen za brojna zverska ubistva, član Srpske napredne stranke od 2011. godine. Reagovavši na ovo, naprednjački lider Aleksandar Vučić je izjavio da se nikada u životu nije sreo sa njim.

- Nikada u životu nisam video tog čoveka, nikada nisam razgovarao sa njima. Ukoliko sam se video sa njima bilo kada, na bilo kojoj lokaciji, spreman sam da doživotno vreme provedem u zatvoru - rekao je Vučić.

Na Tviteru je pometnja, reakcije su različite. Evo nekih...

- Vučić tvrdi da se nikad nije video sa Belivukom, a da li se čuo sa njim, to nam nije rekao - ukazuje korisnik Vatrogasac na društvenoj mreži Tviter.

Kako smo saznali danas, Veljko Belivuk je 2011. godine, dakle, pre mnogih danas istaknutih naprednjaka i njihovih satrapa, prepoznao potencijal koji nosi Aleksandar Vučić, iako je, formalno, tada bio drugi čovek SNS. 

- Velja Nevolja se u SNS učlanio pre: Vesića, Brnabićke, Malog, Šapića, Željka Mitrovića, Milomira Marića, Sarape, Tome Mone, Verana Matića, Ljilje Smajlović, Olje Zekić, Krla, Trivanke - konstatuje Predrag Popović.

Ne može se reći da je Belivuk ušao u SNS iz koristoljublja, jer je 2011. ta partija bila u opoziciji, te niko nije ni slutio da ona jednog dana može doći na vlast, uvesti diktaturu i stvoriti privatnu državu.

Znači pre svih ovih koristoljubaca, koji su pretrčali u SNS nakon pobede 2012. Belivuk je prepoznao da se samo Vučić zalaže za ideje koje će njemu omogućiti jednog dana da pokaže sav svoj potencijal, što se i desilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati