Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 07. 2021. 16:56 15

KOLAPS na aerodromu "Nikola Tesla" (VIDEO)

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla", sudeći prema fotografijama i snimcima koje putnici objavljuju na mrežama, danas je u potpunom kolapsu.

Ogroman broj putnika, za koje se pretpostavlja da su tek sleteli u Srbiju, čeka zbijen u masi. Zvaničnog obaveštenja zašto je do ovakvog kolapsa došlo još uvek nema, ali je najverovatnije reč o povećanom broju putnika usled letnje sezone.

I dok su gužve na granicama uobičajene, putnici su besni zbog ovog kolapsa na beogradskom aerodromu, za koji neki navode i da se dešava prilično često.

Nedavno su i putnici sa Rodosa koji su na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ sleteli u ponedeljak čekali da preuzmu prtljag više od 100 minuta.

Francuska kompanija Vansi, koja upravlja aerodromom poslednje tri godine, otpustila je polovinom marta prošle godine 136 radnika, najviše iz sektora logistike i higijene.

U tom trenutku pad broja putnika bio je do 95 odsto. Sindikati su tih dana tvrdili kako je otpuštenih bilo i više od 200, a prema podacima Agencije za privredne registre krajem 2020. godine u ovoj kompaniji radila su 1.933 zaposlena.

Koliko ovo utiče na gužve, a koliko putnici koji su stigli iz Indije, sa beogradskog aerodrom nisu želeli da komentarišu.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati