Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 06. 2021. 18:53 2

Traže 100.000 evra: "Milenijum tim" tužio Veselinovića

Kompanija "Milenijum tim" podnela je još jednu tužbu i to protiv aktiviste Inicijative Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića, koga terete za nanošenje štete ugledu firme i to u iznosu od 100.000 evra. "Milenijum tim" je tražio isti iznos oštete u tužbi i od nezavisnih medija, među kojima se nalazi i naš portal, a koji su pisali o poslovima koje pomenuta firma dobija od države.

- Stigla nam je nova tužba od "Milenijum tima". Ovoga puta tuže mene za nanošenje štete ugledu i žigu kompanije u iznosu od 100.000 evra. Tim povodom organizujemo konferenciju za medije sutra/utorak 22. 6. od 10 časova ispred sedišta kompanije "Milenijum tim", ulica Žanke Stokić 39 - napisao je Veselinović na Tviteru.

Ovo je drugi put da "Milenijum tim" tuži Ne davimo Beograd. Prva tužba podneta je u aprilu, u kojoj je pomenuta firma tražila 12 miliona evra na ime odštete zbog teksta o promeni urbanističkog plana kojim se ovoj kompaniji omogućava rušenje istraživačko-razvojnog instituta Goša i izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa na istom mestu.
Podsetimo, firma "Milenijum tim" tužila je veliki broj nezavisnih medija, među kojima se našao i Direktno.rs, zbog objavljivanja tekstova o poslovanjima firme nakon konferencije Vuka Jeremića i njegovog izlaganja. Svi medijima se u tužbi traži ista suma - 100.000 evra, u nameri da se ugase, kako ne bi izveštavali o sumnjivim poslovanjima Milenijum tima i države.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati