Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 06. 2021. 20:54 18

"Niko nije promenio više stranaka od Marinike Tepić" (VIDEO)

Ne postoji nijedan čovek u zemlji koji je više stranaka promenio od nje (Marinike Tepić, prim.aut.). Ne postoji nijedan, imate one profesionalne preletače, ali ne postoji nijedan, nije sedam stranaka promenio kao ona. Može da me ispravi, šest! Šest ili sedam, molim vas da mi ne zamerite ako sam pogrešio. Ako znate još jednog čoveka koji je šest ili sedam stranaka promenio, molim vas mi recite to ime danas, zavapio je Aleksandar Vučić, obrativši se novinaru N1, 15. novembra 2019. godine.

Ne vredi, Vučić slaže čim zine, ali se tako upetlja u svoje laži da to izazove podsmeh vaskolike javnosti. Jače je to od njega.

Tako je, pun sebe, uveren da niko neće reagovati na njegove laži, kako je inače navikao kod svojih poslušnih novinara, izgovorio da nema osobe koja je promenila više stranaka od Marinike Tepić. Pritom, oštro je zamerio novinaru N1, Miodragu Sovilju, što se usudio da reaguje na očiglednu laž, koje je svesna čitava javnost, uključujući i naprednjačku. Naime, Sovilj je ispravio Vučića, podsetivši ga da je Maja Gojković lider u "preletanju", na šta mu je Vučić rekao da on, zapravo, ne govori istinu.

Da je ipak Sovilj bio u pravu, dovoljno je prelistati istorijat stranačkog članstva Gojkovićeve i Tepićeve. Marinika Tepić je promenila tri, a Maja Gojković pet stranaka.

Tepićeva je bila, najpre, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u kojoj je ostala do januara 2017. godine, zatim Novoj stranci, Zorana Živkovića, gde je ostala do aprila 2018. godine, da bi u martu 2019. godine, pristupila Stranci slobode i pravde, Dragana Đilasa. 

S druge strane, Gojkovićeva je do sada bila u: Narodnoj radikalnoj stranci, Srpskoj radikalnoj stranci, Narodnoj partiji (koju je sama osnovala), Ujedinjenim regionima Srbije, da bi se skrasila u Srpskoj naprednoj stranci. Pritom, ulazila je u koalicije sa DSS, Vojislava Koštunice, i Novom Srbijom, Velimira Ilića. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati