Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 05. 2021. 11:57 1

SBB: Valjevo je novi GIGA grad

SBB kompanija danas je saopštila da je Valjevo jedanaesti GIGA grad i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu. Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina, Sombora i Leskovca, od sada svi SBB korisnici i u Valjevu mogu da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri televizora bez dodatnih troškova, visokom kvalitetu slike i zvuka i neverovatnim brzinama interneta do 1 Gbps u EON paketima.


U skladu sa svetskim trendovima, SBB nastavlja da širi svoju GIGA mrežu, digitalizuje gradove u kojima pruža usluge i na taj način korisnicma omogućava vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija. Tokom protekle dve godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, omogućila digitalnu televiziju i unapredila brzine interneta u jedanaest gradova.

Brzine interneta u EON paketima se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama
interneta do 1Gbps.

SBB kompanija poziva korisnike da izaberu EON pakete koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju uz akciju za nove korisnike - 6 meseci po 1 dinar. Prelaskom na EON pakete korisnici dobijaju vrhunsko iskustvo gledanje televizije uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, EON profile u okviru kojih se preporučuje korisnicima ono što najviše vole da gledaju, EON Kids profil, EON Connect za upravljanje kućnim internetom, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, super brzi internet i telefoniju.

Više infromacija korisnici mogu da dobiju na sajtu sbb.rs, posetom prodajnom mestu u Valjevu, Ulica Vojvode Mišića 41 ili pozivom Kontakt centra na 19900.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati