Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova ekonomija ]

13. 05. 2021. 07:24 15

Palma vodi medicinare i političku delegaciju u Paraliju, put PLAĆAJU GRAĐANI

Gradska uprava Jagodine raspisala je javnu nabavku za uslugu autobuskog prevoza i osiguranja zdravstvenih radnika i članova privredno-političke delegacije grada Jagodine u Republiku Grčku.

Jagodina će platiti prevoz ukupno 550 putnika na relaciji Jagodina - Paralija, a na put će se kretati 1. i 2. juna ove godine, dok je povratak 7. juna.

Osim autobuskog prevoza, građani će platiti i kolektivno putničko osiguranje za celu delegaciju i zdravstvene radnike koje ima i pokriće za kovid-19, piše Nova ekonomija.

Ni za jednu od navedenih stavki nije navedena procenjena vrednost, a ponude se dostavljaju do 21. maja.

Večernje novosti su prošle nedelje prenele da je predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma najavio da će "550 lekara i medicinskih sestara iz cele Srbije uskoro putovati u Paraliju i da su već obezbeđeni donatori za to putovanje".

Zdrastveni radnici i "privredno politička delagacija" Jagodine su i u aprilu putovali u egipatsko letovalište Hurgada, a avionski prevoz građani su tada platili 4,4 miliona dinara turističkoj agenciji Travelland iz Beograda.

Deo delegacije tom prilikom bio je i estradni umetnik Radiša Trajković Đani, koji je u toku avionskog leta nastupao i pevao, o čemu svedoče snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati