Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 05. 2021. 22:20 0

"Vesić se izlio građanima u mozak, traži se SPAS u Šapiću"

"Prošla je i nedelja spasa. Spas za vakcinaciju je patentirao Palma - i zato ga, pored ostalog, vlast neguje svim danima, o praznicima posebno. Svedoke će mu prineti u Jagodinu jer se iz tog red distrikta - 3.000 za gospođu prelilo na celu Srbiju. U glavnom gradu izlio se Vesić građanima u mozak, pa naprednjaci spas traže u Šapiću", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Taj je Vesića potopio i pre početka utakmice, a što je udavio svoju stranku, manje je važno jer je za tri godine izdao i svetog Petra. "Mogu biti sveti Petar a ne gradonačelnik, dogovora sa naprednjacima biti neće", tvrdio je tada predsednik novobeogradske opštine. Ali ruku na srce, tada nije znao da je Vučić bolji i od Hrista. Jer taj je vaskrsnuo samo jednom – a on već nekoliko puta. I opet nudi spas narodu svih srpskih zemalja - istakla je Obućina i zaključila:

- Novu milijardu zadužiće nas da poveže toponime u Srbiji, biće i tri metra puta za Žiku, završeno u jutarnjem na Pinku. Biće i 10, 12 miliona za opštine u Republici Srpskoj. Niko Hrista da pita kako to da dva miliona nestaje ko da je dva minuta snimka. Ali ko - kad ih je podsetio i da je vrhovni komandant i da pametnijeg nemaju i da su bez njega ništa. I na kraju da spasenje bude potpuno biće i kum na kolektivnom venčanju isto rešeno na Pinku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati