Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 04. 2021. 06:49 30

Prodajemo našu decu ćutanjem

Ko nema SBB nije video KZN Marinike Tepić na kojoj je svedok opisivao podvođenja devojčica 15-18 godina u Jagodini. Žene zaposlene kod Palme su "hostese" koje usmeravaju devojčice. Dođe politička i estradna elita. Posle oficijelnog dela sledi žurka. Devojčice izlaze pred njih i govore o sebi dok ih bagra merka, kao na stočnom sajmu. Šta se posle dešava lako je zaključiti, napisala je Aleksandra Ćurčić na Fejsbuku.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je na jučerašnjoj konferenciji za medije da su se "monstrumi iz vlasti" izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, "podvodi žene i devojčice". 

Iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini najavili su da će formirati danas predmet povodom navoda iznetih na pomenutoj konferenciji.

- Ceo grad zna i ćuti. Sklanjaju svoje kćerke u inostranstvo da ne bi postale belo roblje jednog krmka. I ćute. Bake i deke idu kod tog krmka za 2.000-3.000. I ćute. "Ah, šta su nam radili Turci", "Mi, junački narod, mi prešli Albaniju i pobedili mnogostruko jačeg neprijatelja". Šta bi ti, domaćine i patrioto rekao pradeda Solunac na to što ćutiš dok ti unuka u suzama ide u krevet smrdljivog kriminalca? Gde je kuka i motika koja se dizala na svako zlo koje je pretilo da nas porobi? - dodaje ona.

- Gde je besna rulja koja maršira ka njegovim javnim kućama? I kad bi izveo sve svoje kriminalce i pokvarene policajce, ne bi mogao protiv pravih očeva, majki, braće! Nema opravdanja. Jer, ima jedan čovek, u Lučanima koji brani svoje mrtvo dete. Ne želi da ga proda lokalnom kabadahiji. Svi su protiv njega. Život mu je pakao. Ipak, jedan anđeo na nebu čuje: "Neće tata da te proda". Ne prodajte svoje anđele na zemlji, tako vam svega... - zaključuje Ćurčić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati