Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 04. 2021. 22:01 11

"Vest o zloupotrebi maloletnica morala bi biti nečiji kraj"

Današnja vest morala bi biti početak nečijeg kraja ili bar nečije robije, jer se optužbe tiču seksualne zloupotrebe maloletnica. Vest glasi "pedofil iz vlasti živi u Jagodini, njemu i drugarima podvode se devojčice i nekad te žurke liče na stočnu pijacu". To svedoči bivši radnik hotela u Končarevu. Igor Jurić isto je nagovestio još pre godinu dana - rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

Dragan Marković Palma, kako je navela Obućina, sam se prijavio i ići će u tužilaštvo, nek uštede papir za štampanje poziva.

- Dačić, Antić, Srđan Kopernikus i Srđan Knez Petrol, koji su takođe pomenuti - ćute. Ne ćute u Vladi, ali bolje da jesu, jer sve prebacuju na teren politike. Ako je sve politika, ako je Marinika koja je sve objavila preterala, ako toga nema - videli smo njeno političko samoubistvo. Ako toga ima, onda drugovi, vreme je za razlaz. U takvoj državi, koja to toleriše ne želi da živi niko - rekla je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati