Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 04. 2021. 11:15 26

Radun priznao: Podaci koje iznosi Tepić su tačni!

Branko Radun, režimski analitičar, stalni gost Mitrovićevog Pinka, Peconijevog Happyja, jutarnjih programa RTS-a, prvi je čovek vlasti koji je priznao da su podaci koje iznosi Marinika Tepić - tačni!

U svom tvitu, prepunom gramatičkih grešaka, Radun je pokušao da objasni kako Marinika i Đilas imaju dil sa vlastima koja ih zato ne hapsi, iako objavljuju tačne podatke o aferama Aleksandra Vučića i njegove bratije. A, gle čuda, hapse Jovanu Stojković koja poziva ljude da se ne vakcinišu.

Svojom nesmotrenošću, da ne kažemo glupošću, Radun je u stvari napisao da su tačne informacije o trgovini oružjem, ispumpavanju para iz EPS-a na osnovu ugovora za informatičke usluge, pljačke Telekoma u korist Kurira i Igora Žeželja. Da je tačno da je Vučić upao 1.572 puta na mere prisluškivanja jer je razgovarao sa ljudima iz kriminogenog miljea. Da je tačno sve o umešanosti Nikole Selakovića u aferu Savamala, o zlostavljanju žena u Jagodini i još mnogo, mnogo toga.

Neoprezni Radun je u stvari napisao ono što cela Srbija koja ima pristup informacijama zna - ova vlast je do guše umešana u apsolutno sve oblike kriminala.

Inače, Branko Radun je zaposlen u subotičkoj bolnici kao informatički stručnjak, a osoblje bolnice kaže da u zgradu ulazi ređe nego pacijenti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati