Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 04. 2021. 17:00 3

"Na scenu stupio politički teror kao poslednji čin diktature"

"Najiskrenije žalim automobil zbog štete koja mu je naneta tupim predmetom iz kolekcije V. Nevolja. Ne znam ko je oštetio automobil ožalošćene vlasnice, ali znam ko je razbio i unakazio državu i društvo i ko nam je stvorio, ne Velju, već sve nevolje", istakao je Zoran Milešević, osnivač RTV VK, koji se odazvao pozivu na saslušanje zbog oštećenog automomila Stanislave Hrnjak, funkcionerke SNS u Kikindi.

Zbog manjeg ulubljenja na krovu automobila Stanislave Hrnjak, predsednice GO SNS Kikinda u ovom gradu, pokrenuta je pre nekoliko dana medijska hajka na članove Stranke slobode i pravde i vlasnika RTVK Zorana Mileševića.

Milešević se odazvao pozivu za saslušanje, gde je istakao:

- Naravno da Dragan Đilas nikoga nije poslao niti sam ja bilo koga doveo u Kikindu. Jasno je da slabići i podmukli neće na stranu manjine i linčovanog buntovnika protiv razjarenog čopora. Vlast ogrezla u teškom kriminalu kontroliše državu tako što zloupotrebljava podanički mentalitet nesretnih ljudi, kakav i jeste kod većine. Sreća pa ima i slobodnih i buntovnih dovoljno za svrgavanje zla - bio je jasan Milešević.

Kako je naveo, "borba protiv autokratije je jedini put do konačne slobode".

- Glasno kritičko mišljenje o nestanku države, autokratiji i teškom kriminalu vlasti garantuje tabloidno gaženje, finansijske i egzistencijalne poteškoće, na žalost i zdravstvene, ali je to jedini put do slobode. Sve drugo je ropstvo. Bilo bi lakše da pokoreni ljudi znaju da rušenje diktatora nisu samo tortura i krvave glave, svrgavanje zla je i neopisivo dobar osećaj. Vidite i u svom okruženju da se zlo baš nakotilo. U celom svetu se lešinari hrane ostacima, osim u Srbiji, i zato je važno da se čestiti policajci ne bave javnim kritičarima režima već da budno paze na klan prljavih policajaca i SNS vođa. Vama je jasno da kad kriminalci više puta ponove "Predaja nije opcija" da spremaju bekstvo.

Milešević je naveo da je pozivanje na saslušanje zbog oštećenog automobila, tipičan primer montiranog procesa.

- Nije tajna da je RTV VK glavni krivac što sam i ja dve decenije viđan sa okorelim zločincima, kriminalcima, uništiteljima i neljudima - Šešelj, Toma, Vučić, Dačić, Koštunica, Jorgovanka, Maja, Dinkić, Čeda, Čanak... Više puta sam u medijima kao i vašim kolegama tokom saslušanja rekao da se montiranim procesima, svuda u svetu, bave genijalci a ne ostrašćena bagra kao u ovom slučaju. Svi lažovi će zbog neistina i hajke odgovarati pred oslobođenim sudovima - rekao je Milešević i na kraju zaključio:

- Molim vas da na kraju izjave vi meni odgovorite na samo jedno pitanje kako službena beleška ne bi bila primljena od pogrešnog građanina, na pogrešne okolnosti, pred pogrešnim organom - "U kakvoj je vezi ovaj državni organ sa vladajućom SNS mafijom i pratećom bagrom?" Nama izvan zidina deluje kao da su pošteni policajci u protivpravnoj a prljave značke u poslovnoj vezi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati